Autómentés árak | Nálunk az ár mindig FIX: 6.900 Ft/óra

Autómentés
Share on facebook

Az autómentés árak rendkívül fontosak, hiszen a lerobbant gépjárműve javítási költsége már önmagában magas lehet. Ha éppen a meghibásodott autója mellett keresi a pénztárcabarát és gyors segítséget, akkor válasszon minket bizalommal. 

 Az autómentés ára nálunk mindig fix: 6900 Ft/óra. Ennek köszönhetően nincsenek rejtett vagy előre nem várt kiadások. 

Válasszon minket mert:

  • Belföldön és külföldön is elvégezzük az autómentést. 
  • Biztonságos autószállító trélerekkel dolgozunk. 
  • Az autómentés árakat az első beszélgetéskor pontosan meghatározzuk. 
  • 4 fő számára helyet biztosítunk az autószállítás során. 
  • 0-24 elérhetők vagyunk, és azonnal útnak indulunk. 
  • Vízi és speciális járműveket is hatékonyan szállítunk. 

Fix autómentés árak minden régióban

A fix autómentés árak legfontosabb előnye, hogy Ön mindenhol ugyanolyan költséggel gondoskodhat gépjárműve elszállításáról. Az autómentés ára nálunk belföldön és külföldön is 6.900 Ft/óra. Minden esetben. 

 Legyen szó akár Budapesti autómentésről vagy külföldi autószállításról, a 6.900 Ft/óra ár rögzített. Így Ön költséghatékonyan és garantáltan karcolásmentesen juttathatja célba a meghibásodott autóját. 

Mit tartalmaznak a fix autómentés árak?

Az autómentés árak több autószállítással kapcsolatos költséget is fedeznek. Nálunk a fix ár tartalmazza az üzemanyag költségeket és az Ön gépjárművének egyszeri felvételét, majd levételét.  

 A 6.900 Ft/óra költség természetesen tartalmazza a 30 perces várakozási lehetőséget is. Ez a félórás extra idő nagyon jól jöhet, ha még telefonálni szeretne vagy kivenne pár fontos tárgyat az autóból. 

 A fentebb felsorolt kiadásokért számos autómentő extra szolgáltatási díjat számol fel, mi viszont nem. Így velünk valóban kedvező áron oldhatja meg az autómentést. 

Milyen autómentés árak érvényesek, ha egyedi szállítási igényei vannak?

Ha speciális szállítást igénylő, egyedi gépjárművet szeretne A-ból B-be juttatni, nálunk az ár akkor is fix: 6.900 Ft/óra. Az első telefonbeszélgetéskor megismerjük a járművének különleges igényeit, illetve a szállítás időpontját és helyszínét is. 

 Veterán járművek szállítását is tökéletes pontossággal végezzük. Azonban kereshet minket furgonok és munkagépek mellett többek között vízi járművek szállításával is. 

Miért minket válasszon, ha autómentésre van szüksége?

Az autómentés ára fix: 6.900 Ft/óra 

 Ahogyan korábban említettük, az autómentés ára nálunk mindig ugyanennyi. Legyen szó akár budapesti vagy külföldi autómentésről, a munkadíj nem változik. 

 Nálunk az autómentés árak minden felmerülő kiadást tartalmaznak. Így az üzemanyag költségért és az autópályadíjakért sem kell külön fizetnie. Kollégáinkkal minden szállítási feladatról gondoskodunk. 

Gépjárművét biztonságosan juttatjuk célba

Nyitott tréleres szállítással biztosítjuk, hogy autója az eredeti állapotában érkezzen célba. Az autómentés során a gépjárműve karosszériája egyáltalán nem érintkezik a tréler felületével. 

 A tréleres szállítás tehát a legbiztonságosabb megoldás, ha autómentésről van szó. Emellett rendkívül kedvező áron elérheti, és autója rövid időn belül a célállomásra jut. 

Belföldön és külföldön is a rendelkezésére állunk 

 Belföldi és külföldi autómentésben is azonnali segítséget nyújtunk. Mivel az autómentés árak terén mindenhol ugyanolyan munkadíjjal dolgozunk, ezért külföldről is olcsón hazajuthat. 

 Ha Ön kedvező áron szeretne azonnali autómentést, hívjon minket bizalommal!

Autómentés

Autószállító tréler | Gyakori kérdések és válaszok | GY.I.K.

Miért érdemes tréler segítségével gondoskodni az autómentésről? Budapest mellett vidéken és külföldön is elérhető a tréleres autószállítás? Az alábbi cikkünkben többek között ezekre a kérdésekre is szakszerű válaszokat adunk. Ha autómentésre vagy autószállításra van szüksége, hívjon minket a +36 30 698 8284-es telefonszámon!  Válasszon minket, mert: Járműveit sérülésmentesen szállítjuk az Ön által kijelölt helyszínre.

Tovább »
Autómentés Budapesten

Autómentő Budapest | Mit tegyen várakozás közben?

Amíg az autómentő Budapest helyszínére érkezik, addig Önnek is van ideje néhány fontos dolgot elintéznie. Habár mindenkinek 30 perces várakozási időt biztosítunk, mégis érdemes lehet már előtte kihasználni az időt.  Válasszon minket, mert: Belföldön és külföldön is elvégezzük az autómentést.  Biztonságos autószállító trélerekkel dolgozunk.  Az autómentés árakat az első beszélgetéskor pontosan meghatározzuk. 

Tovább »
Autómentés

Tréler: Miért a leghatékonyabb választás autószállításhoz?

Ha szakszerű autómentésről van szó, akkor az autószállító tréler használata jelenti a legbiztonságosabb megoldást. Segítségével kedvező áron és rövid határidővel juttathatja el autóját az Önnek megfelelő helyre.   De miért a tréleres szállítás a leghatékonyabb választás? Miért előnyösek a nyitott trélerek? A következő írásunkban ezekre a kérdésekre is válaszokat adunk.  Válasszon

Tovább »